Engel redt meisje

Een vrouw, die na een verkeersongeluk bekneld zat in haar eigen auto, is naar eigen zeggen gered door een engel. Deze engel verscheen tijdens de reddingswerken uit het niets, verrichtte een wonder en verdween daarna weer.

Het speelde zich allemaal af bij een dorpje in Missouri. De 19-jarige Katie Lentz zat na een auto-ongeluk klem tussen haar stoel en stuur.  Het snel gearriveerde reddingsteam was al bijna een uur bezig om haar te bevrijden uit deze benarde situatie, maar zonder resultaat. Katie vond dit allemaal niet zo leuk en vroeg of iemand dan misschien voor haar kon bidden. En toen gebeurde het.

Een oude, griijze man, gekleed als een priester,  verscheen uit het niets en begon voor haar te bidden. Kort daarna waren de reddingswerkers opeens in staat om Katie te bevrijden en haar naar een ziekenhuis te brengen. Toen men de priester wilde bedanken, was hij… verdwenen. Niemand weet wie het is en het bovennatuurlijke wezen is niet terug te vinden op een van de tientallen foto’s die gemaakt zijn.

De moeder van Katie is van mening dat zonder de engel haar dochter niet meer geleefd zou hebben. Zij gelooft dat de man 'een als priester verkleedde engel moet zijn.  In de bijbel staat immers dat er engelen onder de mensen leven'.

Bijzonder bijkomend feit is dat dit hele gebeuren zich vorige week zondag afspeelde. Engelen hebben er blijkbaar geen probleem mee om op zondag te werken.