Yolanthe trots op rol in Pain & Gain

Yolanthe Sneijder-Cabau is apetrots op haar rol in de actiekomedie Pain & Gain. Ze is in meerdere scènes te zien met Mark Wahlberg en Dwayne 'The Rock' Johnson. "Deze ervaring raak ik nooit meer kwijt", zei ze donderdagavond in RTL Boulevard over haar eerste schreden in Hollywood.

Het op feiten gebaseerde verhaal gaat over bodybuilders die een vaste klant van hun sportschool ontvoeren om hem geld af te troggelen. Wahlberg en Johnson pompten zichzelf voor de gelegenheid nog eens extra op. Yolanthe krijgt in de film meer dan eens de gelegenheid om te flirten met de strakgespannen mannen.

"Maar daar heeft Wesley geen last van hoor", lachte Yolanthe. "Hij vindt juist dat ik het goed doe. 'Kijk nou, daar sta je gewoon met Mark en The Rock te acteren', roept hij dan."

Het leek lange tijd zelfs onzeker of Yolanthe überhaupt in de film zat, nadat geruchten circuleerden dat ze eruit was geknipt. Wel doken al enkele sexy fotootjes op van de brunette in strakke sportpakjes en bikini's.

Pain & Gain ging in april in de Verenigde Staten draaien en haalde daar een kleine vijftig miljoen dollar op. Met een budget van 26 miljoen, zeker voor Transformers-regisseur Michael Bay zeer bescheiden, is de film daarmee al ruim in de zwarte cijfers. In Nederland gaat de film volgende week donderdag in première.


Yolanthe trots op rol in Pain & Gain (Foto: Novum)