Jennifer Aniston baalt van vragen over kinderwens

Jennifer Aniston is er bepaald niet blij mee dat tijdens interviews vaak wordt gevraagd naar haar kinderwens. Al jaren gaan geruchten over vermeende zwangerschappen van de 44-jarig actrice.

"Vragen over familie proberen ze te combineren met de film", vertelt Aniston in een interview met ABC News. "Als ik een kind zou krijgen, hoeveel zou ik er willen? En wil ik een jongen of meisje?"

Aniston reageert geïrriteerd dat het niet zo makkelijk is om kinderen te krijgen. "Ik wist niet dat je gewoon een bestelling kon plaatsen. Ik heb me niet gerealiseerd dat het net een drive-in is, dat je dan tegen zo'n elektronische stem kunt praten." De actrice laat niet los of ze zelf problemen heeft om zwanger te raken.

Om geruchten ligt de actrice niet wakker. Zo doen verhalen de ronde dat haar relatie met Justin Theroux niet goed zit omdat ze na een verloving van een jaar nog geen huwelijk hebben gepland. "Ik omring me met mijn geweldige werk, vrienden en partner, mijn prachtige honden. En ik zet dat geluid uit."