Nieuwe trailer voor Machete Kills

Wanneer de Oscarpretendenten de bioscopen in Amerika al aan zullen doen, is Robert Rodriguez van plan stennis te schoppen in de filmzalen met de opvolger van Machete. Meer actie, meer geweld, meer grote namen, meer cult: Machete Kills kan bijna niet verkeerd gaan.

De plot zal ongetwijfeld weer ondergeschikt gaan zijn aan de bedoeling van Rodriguez: een dikke actiefilm op de markt brengen, waarbij je liefst zo min mogelijk nadenkt en de cult volledig over je heen laat komen. Machete wordt door de Amerikaanse overheid ingehuurd om zijn weg door Mexico te vechten, op jacht naar een wapenhandelaar die een wapen de ruimte in wil laten knallen. Een betere basis voor een typische Rodriguez-film is niet nodig.

Voor het vervolg op Machete zijn Jessica Alba, Michelle Rodriguez en hoofdrolspeler Danny Trejo opnieuw opgetrommeld. De cast is echter aangevuld tot epische proporties, want grote namen als Mel Gibson, Charlie Sheen, Cuba Gooding Jr., Antonio Banderas en vrouwelijk schoon als Vanessa Hudgens, Amber Heard en Sofia Vergara staan ook op de loonlijst. 

Machte Kills is vanaf 10 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.