FOK!filmtips van de dag: The 40 Year Old Virgin

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

De tip voor vanavond is een noemenswaardige komediefilm met Steve Carrell. The 40 Year Old Virgin gaat eigenlijk precies over datgene wat je ervan verwacht. Andy (Carrell) is een conservatieve man die nog maagd is, maar als zijn collega's erachter komen doen ze er alles aan om hem aan een vrouw te helpen. Als Andy Trish (Catherine Keener) leert kennen lijkt de tijd van droogte voorbij voor Andy, maar niets lijkt minder waar als hij besluit om de relatie voorlopig platonisch te houden. Je kunt deze film om 20:30 uur zien op RTL5.

Als je meer trek hebt in een oorlogsfilm dan is Enemy At the Gates wat voor jou. Deze film met Jude Law en Rachel Weisz is zeker de moeite waard als je van oorlogsfilms houdt. Deze film concentreert zich op de inname van Stalingrad door de Duitsers. We zien scherpschutter Vassili Zaitsev (Law) het opnemen tegen de Duitse Major König (Ed Harris) in een kat-en-muisspel. Vassili is een schutter van kaliber en maakt al gauw naam voor zichzelf als hij tal van Duitse officieren op de korrel neemt. Duitsland antwoordt hierop door een specialist aan hun zijde in te schakelen. Om 22:45 uur op RTL7 kun je kijken naar Enemy At the Gates. 

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!