'Russische clubs willen Tadic'

Na Nacer Chadli, Douglas en Leroy Fer is de leegroof bij FC Twente mogelijk nog niet ten einde. Clubs uit Rusland lonken naar aanvaller Dusan Tadic.

Tadic is zo'n beetje de laatst overgebleven sterspeler in Twente, maar het is niet ondenkbaar dat ook hij de club nog zal verlaten deze zomer. Vanuit Rusland bestaat volgens De Telegraaf officiële belangstelling voor de Serviër. Zijn management geeft aan op de hoogte te zijn van interesse van Dinamo Moskou.

Dinamo zou twaalf miljoen willen betalen voor Tadic. Twente-voorzitter Joop Munsterman liet eerder al weten alleen een vertrek van de aanvaller te overwegen als het enorme bedrag van vijftien miljoen euro wordt neergeteld. In de omgeving van Tadic wordt uitgegaan van een zomertransfer.

Dinamo is niet de enige club met belangstelling. Ook Zenit Sint-Petersburg en CSKA Moskou zouden wel oren hebben naar zijn komst. Bij die clubs zou hij vooral hoog op het lijstje staan van stand-ins, als er een speler wegvalt. Tadic verruilde een jaar geleden FC Groningen voor Twente.