Jack White ontkent bedreigen ex-vrouw

Jack White ontkent dat hij een bedreiging vormt voor zijn ex. De rocker kreeg eerder deze week een straatverbod opgelegd nadat zijn ex Karen Elson beweerde door hem te zijn bedreigd.

Elson legde een e-mail van White voor aan de rechter. Daarin laat de 38-jarige rocker doorschemeren niet blij te zijn met de scholing van zijn kinderen en haalt hij uit naar zijn rivaal Dan Auerbach van The Black Keys. Volgens Elson stuurt White geregeld grove e-mails, ook zou hij driftbuien hebben en de moeder van zijn twee kinderen uitschelden.

White diende vrijdag papieren in bij de rechtbank waarin hij de beschuldigingen van zijn ex ontkent. Volgens de frontman van het opgeheven The White Stripes hadden hij en zijn vrouw afgesproken de scheiding buiten de rechtszaal op te lossen. Door scheidingspapieren in te dienen, heeft Elson die mondelinge overeenkomst gebroken. White heeft de rechter gevraagd voorlopige afspraken over de voogdij te maken.

De rocker trouwde in 2005 met de nu 34-jarige Elson. De twee leerden elkaar kennen tijdens clipopnamen van The White Stripes. White en Elson, een model en zangeres, hebben twee kinderen, dochter Scarlett Teresa van 7 jaar en zoon Henry Lee van 5 jaar.