Wiet in toerbus Justin Bieber

In een toerbus van Justin Bieber is wiet gevonden. De drugs werden zondag aangetroffen in een van de bussen waarmee Bieber momenteel door Canada en de Verenigde Staten trekt. Bieber zat zelf niet in de bus, schrijft The Detroit Free Press.

De bus kwam uit Canada en wilde bij de Amerikaanse stad Detroit de grens naar de Verenigde Staten over. Een politiehond merkte de drugs op, laat een woordvoerder van de Amerikaanse douane weten. Vervolgens werden een kleine hoeveelheid marihuana en toebehoren gevonden.

De vondst heeft geen gevolgen gehad voor Biebers tournee, het Canadese tieneridool kon zondagavond gewoon optreden in Detroit. De buschauffeur kreeg een boete, waarna ook hij de Verenigde Staten in mocht.

Het is niet de eerste keer dat Bieber in verband wordt gebracht met wiet. Begin dit jaar doken foto's op waarop de 19-jarige zanger met een joint in zijn handen staat. Bieber grapte tijdens een sketch voor Saturday Night Live over het voorval, maar ging er verder niet op in.

Bieber is ook niet de eerste ster die gesnapt wordt bij de grensovergang bij Ambassador Bridge, een brug die de Amerikaanse staat Michigan verbindt met het Canadese Ontario. In maart trof de douane wiet aan in een tourbus van Rihanna. Ook de zangeres zat niet in de bewuste bus.