Bank neemt verkeerde huis in beslag

Een dame uit het Amerikaanse Vinton County kreeg een onaangename verrassing toen ze terugkeerde van vakantie. Een bank had beslag gelgegd op het huis van Katie Barnett, terwijl zij zich van geen kwaad bewust was. Het was niet eens haar eigen bank.

Toen ze na twee weken welverdiende vakantie weer huiswaarts keerde, merkte ze dat de sloten van haar huis vervangen waren. Een blik door de ramen bevestigde het vermoeden dat er iets niet klopte, haar hele huis was leeg. Navraag leerde dat medewerkers van de First National Bank een ‘foutje’ hadden gemaakt, en haar huis hadden leeggehaald in plaats van het huis aan de overkant van de straat.

Ze zeiden dat hun GPS hen naar het huis had geleid”, aldus de vrouw. “En het gras was niet gemaaid, dus namen ze aan dat ze bij het goede adres waren”. Inmiddels is de schok vervangen door een gevoel van boosheid. De politie heeft de zaak gesloten, en ook bij de bank krijgt ze nul op het rekest.

 “Het zou niet vreemd zijn als ze mijn spullen zouden vergoeden en excuses zouden maken”, zegt Barnett. “Maar ze doen uit de hoogte en doen net alsof ik de bank een poot probeer uit te draaien. Terwijl ik alleen mijn spullen terug wil”.

De bank was niet bereid om voor de camera te reageren. Wel weet de bankdirecteur nu te melden dat er aan een oplossing wordt gewerkt.