Ontmoeting Taylor Swift met 'vieze ouwe vent' afgelast

Een door een Bostonse radiozender georganiseerde wedstrijd had een meet and greet met Taylor Swift als prijs. Er schreven zich direct veel mensen voor in, vertelt het AD. Vervolgens kon gestemd worden wie de prijs zou moeten winnen.

Users van 4chan ontdekten al gauw dat een 'dikke oude kerel' genaamd Charles zich ook had opgegeven. 4chan trollde de verkiezing net zo lang met spambots, tot Charles bovenaan stond.

De man geeft in zijn profiel aan: "Ik ben 39 jaar en ik hou enorm van Taylor. Dat ik kritiek krijg van zowel volwassenen als kinderen kan me niet schelen." Als hij haar zou mogen ontmoeten zou hij graag aan Swifts haar ruiken.

Hoewel Charles officieel won, gaat de ontmoeting met Swift niet meer door. De radiozender heeft het evenement afgelast. Een persbericht meldt: "De integriteit van de wedstrijd is in het gedrang gekomen. We verontschuldigen ons bij onze trouwe luisteraars die deelgenomen hebben."

Eerder al pestten 4chan-users Swift door een internetverkiezing te manipuleren waar kon worden gekozen welke school ze zou vereren met een bezoekje. Dankzij 4chan stond een dovenschool bovenaan.