Nieuwe videoclip One Direction verbreekt record

De jongens van One Direction zijn nog altijd razend populair. Met hun nieuwe video Best Song Ever hebben de vijf een record gevestigd. De clip bij het nummer, die maandag in première ging op muzieksite Vevo, is in 24 uur tijd bijna elf miljoen keer bekeken.

Daarmee is Best Song Ever de meest bekeken Vevo-video in de eerste 24 uur die hij online staat. Het vorige record stond op We Can't Stop van Miley Cyrus. Die clip werd op zijn eerste dag 10,7 miljoen keer aangeklikt.

Best Song Ever blijft een gewilde video. Woensdagochtend was de clip van One Direction al ruim zeventien miljoen keer bekeken. Het succes van de nieuwe single verbaast de jongens van de boyband. "Ik hoor net dat we een record hebben gebroken", twitterde Harry Styles. "Jullie zijn ongelooflijk. Jullie blijven ons verbazen, bedankt."

Niall Horan noemt de One Direction-fans de beste ter wereld. "Dank jullie wel dat jullie Best Song Ever de meest bekeken clip ooit hebben gemaakt. Jullie hebben geen idee wat jullie hebben gedaan. Onze levens zijn totaal veranderd."