De Sims gaan hun tijd ver vooruit

Electronic Arts heeft het uitbreidingspakket De Sims 3 Vooruit in de tijd onthuld. Deze nieuwste game van The Sims Studio zal in de herfst uitkomen.

De Sims kunnen voor het eerst vooruit in de tijd en weer terug reizen. In De Sims 3 Vooruit in de tijd kunnen Sims honderden jaren vooruit reizen en zo de wereld van de toekomst verkennen. Sims kunnen kennismaken met hun afstammelingen, de technologie van de toekomst onder de knie krijgen en de nieuwste futuristische apparaten gebruiken, zoals zweefborden, jetpacks, apparaten voor voedselsynthese en meer. De acties van je Sims in het heden kunnen verrassende effecten hebben op de toekomst.

Verder is De Sims 3 Film Accessoires aangekondigd. Met De Sims 3 Film Accessoires krijg je een hele zwik nieuwe items om je eigen films te maken. Of er 'woehoe'-films te maken zijn is niet bekend.

De Sims 3 Vooruit in de tijd komt in oktober uit, De Sims 3 Film Accessoires is al in september beschikbaar. In augustus worden de eerste beelden van De Sims 4 getoond op gamescom.