Stel je vraag aan...

Eerder kon je vragen stellen aan onder andere Yuri van Gelder, Giedo van der Garde, Dex Elmont en Rea Lenders. En ook nu kun je je vragen afvuren op een bekend figuur binnen de sportwereld. Vandaag hebben we in aanloop naar de start van de Eredivisie een voetbaltrainer bereid gevonden, Nebojša Gudelj.

NAC Breda wist zich vorig jaar op het laatste moment veilig te spelen in de Eredivisie. Dit was vooral te danken aan trainer Nebojša Gudelj.

Nebojša Gudelj werd op 23 september 1969 geboren in Belgrado. Na de jeugdopleiding van Partizan Belgrado te hebben doorlopen begon Gudelj zijn profcarrière bij het Bosnische FK Leotar Trebinje. Na 99 wedstrijden kwam hij via Partizan Belgrado, Logroñés en Leganés bij NAC Breda terecht. De Servier speelde 246 voor de Bredase ploeg en scoorde hierin tienmaal. Gudelj besloot zijn voetballoopbaan in 2006 na een jaar voor Sparta Rotterdam te hebben gevoetbald.

Gudelj bij NAC - DSE (Foto: ProShots) 

In het seizoen 2012-2013 nam Gudelj de leiding bij NAC Breda nadat de ploeg eerder John Karelse en Adrie Bogers aan de kant had geschoven en dat legde de club geen windeieren. Nadat de oefenmeester de leiding had genomen bij de Brabanders leek het lek boven. Ook komend seizoen staat Gudelj weer voor de groep en zijn na al de 'aankopen' de verwachtingen hooggespannen.

Wat zou jij van Nebojša Gudelj willen weten?