Yolanthe staat open voor triootje

Yolanthe Sneijder-Cabau zegt niet bij voorbaat 'nee' tegen een triootje. "Ik ben niet zo'n vrouw die bij voorbaat 'nooit' zegt", doet de 28-jarige voetbalvrouw uit de doeken in Grazia.

Voorlopig denkt Yolanthe echter niet dat zij en echtgenoot Wesley snel de lakens met een ander delen. "Wes en ik zijn heel gek samen en hebben op dit moment nog genoeg aan elkaar. Maar stel je voor dat hij dat over een paar jaar heel graag zou willen. Misschien komt er een moment dat we het leuk vinden, maar nu wil ik het liefst gewoon lekker samen."

Of die derde persoon een man of vrouw moet zijn, laat Yolanthe in het midden. Wel vertelt ze ooit te hebben geëxperimenteerd met een dame. "Daar schaam ik me niet voor. Verliefde gevoelens heb ik niet voor haar gehad. Als we dronken waren, probeerden we wat dingen uit."

Nu ze eenmaal getrouwd is, is het over met het experimenteren. "Ik ben heel trouw aan mijn man. Wesley geeft me genoeg aandacht, dus waarom zou ik dat ergens anders zoeken?"

Yolanthe vindt dat mensen een verkeerd beeld van haar hebben. "Ik heb weleens gehoord dat mensen denken dat ik een flirt ben, omdat ik vrolijk en open ben, maar dat is gewoon mijn karakter." De voetbalvrouw vindt zichzelf absoluut geen flirt. "Ik ben eerder het klassieke type dat vindt dat een man mij moet veroveren en niet andersom."

Voordat Yolanthe eeuwige trouw beloofde aan Wesley, had ze 'weleens een zomerflirt'. "Maar verder dan kussen ging dat niet. Van onenightstands ben ik niet, ik heb altijd relaties gehad. Ik was 13 toen ik mijn eerste serieuze relatie had, die duurde vijf jaar. Daarna ben ik anderhalf jaar vrijgezel geweest. Dat was mijn langste tijd alleen, in die periode was ik extreem gefocust op mijn werk."