Tekken Revolution krijgt compleet nieuw personage

Tekken Revolution zal een nieuw personage introduceren die in geen enkel andere versie van de spellen-reeks zit. Het nieuwe personage werd gekozen uit drie verschillende personages die op Comic Con in San Diego te zien waren. Het publiek heeft uiteindelijk de doorslag gegeven over welke van de drie daadwerkelijk in het spel verschijnt.

De “Female Vampire” bestaat op dit moment alleen maar uit een paar conceptschetsen. Katsuhiro Harada, bedenker van de Tekken spellenreeks, geeft aan dat Namco Bandai genoeg conceptmateriaal heeft om het personage rond de herfst in het spel te hebben.

De mensen op de Comic Con-beursvloer hebben “Female Vampire” verkozen boven “Shin Kamiya” uit Tekken: Blood Vengeance en “Sexy Female Tekken Force”. Duidelijk mag zijn dat de eerst- en laatstgenoemde namen niet de uiteindelijke namen zijn voor de personages.

Deze drie personages waren over nadat er een Facebook actie was geweest waarbij fans, van een lijst van 10 personages, moesten stemmen op hun favoriet.

De free-to-play versie van het spel, welke exclusief voor de PS3 is, krijgt later deze maand een grote update waarbij onder andere twee nieuwe personages toegevoegd worden, de balans in het spel verder verfijnd is en er nieuwe premium items toegevoegd worden.

tekken revolution