Marvel: Vin Diesel gebruikte meeting als promostunt

Vin Diesel heeft de meeting met filmstudio Marvel deze maand vooral gebruikt als publiciteitsstunt voor zijn nieuwe film The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking. Dat zei Marvel-baas Kevin Feige dit weekend tijdens de strip- en filmbeurs Comic-Con tegen de Amerikaanse nieuwssite The Huffington Post. "Hij is heel slim. Zijn nieuwe Riddick-film moet nog uitkomen en ik kan niet wachten om die te zien."

Feige zegt echter dat die ontmoeting nog op niets wijst. "Het ligt nog zover in de toekomst dat het misschien niet eens van de grond komt. Er is dus nog niets te zeggen."

Diesel twitterde meermaals enthousiast over de bespreking. Via een foto van hemzelf met als achtergrond het tweede exemplaar van de strip The Avengers liet hij volgens velen doorschemeren dat hij gelooft in een rol in de te verschijnen film The Avengers 2.

De studiobaas laat wel weten dat hij op zich graag met Diesel wil werken. "Ik vind Vin geweldig en hij is een fantastische persoonlijkheid", zegt Feige, die ook erg onder de indruk is van de steeds maar succesvoller wordende Fast & Furious-reeks. Op die manier wil hij graag een film maken over een andere Marvel-held. "Als wij ooit een Luke Cage: Hero for Hire kunnen maken in die sfeer, dan ben ik er helemaal voor."


Marvel: Vin Diesel gebruikte meeting als promostunt (Foto: Novum)