Leezer en Timmer alsnog naar Boxmeer

Wielrenner Albert Timmer is aslnog toegevoegd aan het deelnemersveld van Daags na de Tour in Boxmeer. De teamgenoot van topsprinter Marcel Kittel heeft vanmorgen een contract met de organisatie in Boxmeer ondertekend. Ook de knecht van Bauke Mollema, Tom Leezer, zal vanavond aan de start verschijnen.

Gisteren werd al bekend dat Niki Terpstra niet aan de start zal verschijnen. De Nederlander kon zich niet vinden in de gang van zaken rondom ploeggenoot Mark Cavendish die wegens het duwincident in de Tour de France niet welkom is in Boxmeer. Als vervanger voor Terpstra heeft organisator Twan Poels Lieuwe Westra weten te strikken, deze moest echter ziek afstappen in de Tour en zal dus ook niet in Boxmeer te zien zijn.

De volgende renners zullen rechtstreeks uit de Tour vanavond in Boxmeer aan de start verschijnen: Bauke Mollema, Laurens ten Dam, Lars Boom, Bram Tankink, Tom Leezer (Belkin), Marcel Kittel, Tom Veelers, Tom Dumoulin, Roy Curvers, Koen de Kort, Albert Timmer (Argos-Shimano), Johnny Hoogerland, Boy van Poppel, Danny van Poppel en Wout Poels (Vacansoleil-DCM).