R. Koeman denkt niet aan Barcelona

Ronald Koeman houdt zich niet bezig met een eventueel trainerschap bij FC Barcelona. De trainer van Feyenoord bemoeit zich daar naar eigen zeggen ook niet mee.

"Nee, dat leeft bij mij totaal niet", zei hij na het teleurgstellende gelijkspel tegen FC Dordrecht (1-1). "Ik maak me meer druk om de ziekte van Vilanova. Wie het moet worden? Ik weet het niet, daar bemoei ik me niet mee", zei Koeman.

"Er is nog een hoop werk aan de winkel", reageerde hij op de wedstrijd tegen Dordt. "Maar dat hoort ook in de voorbereiding. Het zou ook niet goed zijn als alles al crescendo zou gaan", zei hij na afloop tegen Fox Sport. "We begonnen nog goed. Het oogde fris, maar naarmate de wedstrijd vorderde werd dat steeds minder."

"Dat leidde tot een hele vlakke tweede helft. Hoewel zij niet echt veel kansen kregen, hadden we moeite toen Dordrecht één op één ging spelen. Zij waren in de duels agressiever. Ik heb de frisheid van de training niet teruggezien. En dat is wel jammer. Maar we hebben nog tijd genoeg. Het is goed dat we volgende week naar Italië gaan om daar verder te werken."