Vrouw wil ex aanrijden, raakt boom

Maandagavond ging een vrouw met een vriendin uit drinken. Waarschijnlijk vermoedde de 45-jarige Veronica Doctor niet dat haar avond zou eindigen in de cel.

Na wat drankjes in het Seminole Casino in Hollywood, Florida gingen de twee na middernacht weer naar huis. Doctor, die aardig wat drank op had, vond dat ze wel kon rijden. Impulsief besloot ze op de terugweg een bezoekje te brengen aan haar ex-vriend.

Eenmaal aangekomen bij de ex rond een uur of twee 's nachts begon ze agressief te toeteren en reed ze rondjes over het gras in de voortuin. Hij probeerde haar getoeter nog te negeren, maar toen hij zag dat ze de tuin vernielde stormde hij boos naar buiten.

Volgens de bijrijdster kregen Doctor en haar ex meteen ruzie. De ex vroeg haar waarom ze diep in de nacht dronken aan kwam zetten en waarom ze überhaupt dronken achter het stuur was gekropen. Na een woordenwisseling probeerde de ex weg te lopen.

Mevrouw Doctor trapte daarop het gaspedaal flink in om haar ex aan te rijden. Dronken als ze was miste ze 'm en reed ze de auto tegen een boom, waar opgetrommelde agenten haar rond kwart over twee aantroffen.

Ze strompelde de auto uit, probeerde haar balans te bewaren en rook erg naar alcohol. Met glazige ogen en dubbele tong gaf ze de agenten te kennen dat ze niet met hen wilde praten. Ze werd meegenomen en zit momenteel vast in het Naples Jail Center.