Bieber rochelt DJ in gezicht

Een DJ die afgelopen weekeinde in Columbus, Ohio plaatjes draaide in de club Social Room, claimt dat Justin Bieber hem in het gezicht gerocheld heeft. Dat meldt TMZ.

"Twee van zijn bouncers kwamen naar me toe en zeiden dat ik foto's van Bieber zou proberen te maken." Dat is van relevantie omdat nachtclubs doorgaans een leeftijdsgrens van 21 hanteren en Bieber pas 19 is.

Volgens de DJ pakten de medebiebers zijn telefoon af en keken ze de foto's door, om uiteindelijk geen foto's van Justin te vinden. Waarna het wandelende sterretje zélf naar de DJ toe kwam:

"Hij begon flink te schelden en noemde mijn moeder en vader dingen, noemde mij van alles en spoog vervolgens in mijn gezicht." De DJ is een gang naar de rechter van plan en heeft zichzelf laten testen op hepatitis (de test was negatief).

Het is overigens niet in de eerste keer dat Bieber wordt beschuldigd van mensen in hun gezicht rochelen. In maart zou hij hetzelfde hebben gedaan bij zijn buur, toen die hem wees op zijn roekeloze rijgedrag. Ook dreigde Bieber toen naar verluidt de buur te vermoorden.