'Connie niet gerust op financiële situatie Hans'

Connie Breukhoven is niet helemaal gerust op financiële situatie van haar ex-man Hans. Dat schrijft De Telegraaf dinsdag op basis van bronnen. De zangeres heeft voor 7,5 miljoen euro beslag laten leggen op Hans' Wassenaarse villa, exact het bedrag dat ze nog van hem tegoed zou hebben aan toelages.

Naar verluidt krijgt Connie sinds hun scheiding vier jaar geleden vijftigduizend euro per maand, totdat tien miljoen euro is bereikt. In dat geval zou ze nu zo'n 2,5 miljoen euro hebben ontvangen en nog 7,5 miljoen tegoed hebben.

Hans zag onlangs zijn winkelketen Free Record Shop failliet gaan. Momenteel wordt gewerkt aan een doorstart. Door als eerste beslag te laten leggen op hun voormalig echtelijke huis is Connie de eerste gegadigde, mocht dat verhaal een staartje krijgen.

De zangeres moet binnen twee weken aan de rechtbank het gelijk van haar vordering aantonen. Overigens zou de villa lang geen 7,5 miljoen euro waard zijn. Naar schatting is de waarde van de omliggende huizen op z'n hoogst 3,3 miljoen euro.