Capcom gaat toernooi organiseren

Capcom heeft aangekondigd een toernooi te gaan houden voor de games Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Marvel vs. Capcom 3 en Street Fighter X Tekken genaamd Capcom Cup. 

In het toernooi gaan de acht beste spelers van de wereld het tegen elkaar opnemen in alle drie de games. De kwalificatie voor Street Fighter IV: Arcade Edition is gestart op het EVO 2013 evenement dat afgelopen weekend heeft plaatsgevonden. Ook maken zij gebruik van de resultaten uit eerdere toernooien die gehouden zijn. De kwalificatie voor Marvel vs. Capcom 3 en Street Fighter X Tekken gaat op een andere manier plaatsvinden, hier komt later meer informatie over. Capcom heeft bekendgemaakt dat het toernooi in december officieël van start zal gaan in de Bay Area, San Francisco.

Capcom geeft verder aan dat zij niet dezelfde middelen tot hun beschikking hebben om een vergelijkbaar toernooi als het eerder gehouden Street Fighter's 25th anniversary-toernooi te houden. Wel willen ze de community blijven ondersteunen door de Capcom Cup op te zetten en zich te registreren bij de World Cyber Games.

Capcom