Cadeaus Katie Price op eBay

Het 35-jarige Britse model Katie Price is niet gelukkig met haar ex-man Alex Reid. Dat meldt de Britse kwaliteitskrant Daily Mail.

Nadat Reid over haar twee duidelijke pluspunten heenstapte middels een scheiding, lijkt zijn nieuwe vriendin nu alle cadeaus die Price hem ooit gaf op eBay gezet te hebben.

Dat is in elk geval wat Price a.k.a. Jordan beweerde, toen ze de politie belde om aangifte te doen. De nieuwe liefde, personal trainer Nikki Manashe, zette allerlei t-shirts, broeken en requisieten van shows online met een startprijs van 0,99 pond. Maar Price werd pas echt kwaad toen ze een diamanten mobielhoesje met 'I Love Alex' erin gegraveerd te koop zag staan voor 4,99 pond, slechts een kleine zes euro.

De tekst bij de advertentie luidde: "Alex Reid is een erg lief en zorgzaam vriendje en heeft dit voor Katie gekocht, van wie we weten dat ze hem gebruikte, duidelijk te merken aan haar koude en bittere houding. Katie weigerde dit lieve cadeau van d'r man." Het uitmuntend geresearchde bronartikel meldt nog een heel aantal andere prijzen en voorwerpen.

Ze hebben met elkaar gemeen, dat Price beweert dat het cadeaus van haar aan haar ex-man waren, terwijl Nikki beweert dat het cadeautjes van de ex-man aan Price waren en dat Price ze stuk voor stuk afwees omdat ze nu eenmaal een berekenende koude bitch zou zijn.