Kanye West valt cameraman aan

Kanye West, zojuist vader geworden van een dochtertje dat North West heet, heeft een cameraman van TMZ geslagen, volgens TMZ 'omdat hij een egomaniac is die denkt dat hij groter is dan de Grondwet.' West noemt zichzelf tegenwoordig Yeezus, hetgeen stomtoevallig ook de reactie van velen bij dit nieuws zal zijn.

De cameraman, die naar eigen zeggen wilde aangeven hoezeer hij Wests muziek waardeerde, kon zijn mond niet opentrekken voor West de camera opzij duwde en 'als een fascistische dictator eisen begon te stellen.'

Het voorval begon met Kanye. 'Don't talk to me,' zou hij hebben geschreeuwd zodra hij de cameraman zag. "Ik wil de paparazzi niet horen praten tegen mij of tegen mijn kennissen. Vertel iedereen nooit meer te praten tegen wie men ook kent. Niet tegen zichzelf te praten. Praat nóóit meer! Don't burst my privacy bubble or I'll fuck you up!" De cameraman trok hierna zijn mond open en zei hoe benieuwd hij was naar een mogelijke opvolger van zijn Jay-Z/Kanye-album, waarna Kanye agressief werd.

TMZ heeft enkele vragen gesteld aan haar lezers. Van de 80.000 mensen die op de poll van TMZ stemden, vindt 79 procent West een fascist. 63 procent vindt hem anti-Amerikaanser dan Snowden. Ook denkt 91 procent dat Kim Kardashian meer van de camera dan van hem houdt. Een even grote groep van 91 procent mag Kanye door dit nieuws nóg minder.