Komkommerseks vindt gretig aftrek

Nu er weer volop komkommers in de winkels liggen, het blijft tenslotte komkommertijd, is het tijd om wat dieper op het onderwerp komkommers in te gaan. De groente blijkt massaal te worden gebruikt als goedkope dildo.

Vele dames, en zelfs enkele heren, bezoeken de groenteboer voor maar een ding: snoeiharde seks. De lange, groengepunte groenten, vinden gretig aftrek. Op een Engelstalig forum wordt dan ook volop geluld over dit onderwerp.

Zo heeft een Amerikaan een mooi verhaal. Hij raadt namelijk aan een eenmaal vaginaal of rectaal ingebrachte komkommer te verstoppen voor tere kinderzieltjes. Zo heeft hij ooit eens gelezen dat de man van een gebruikster eens in allerijl een gerecht moest klaarmaken. Terwijl zijn vrouw niet thuis was, had hij een naar vis riekende komkommer in plakjes gesneden en in het eten verwerkt.

Een Britse vrouw weet er ook wel raad mee. Zij koopt iedere week een verse komkommer. "Hoe langer hoe beter!", voegt ze eraan toe. De vriendin van een andere reageerder is zelfs eens afgevoerd naar het ziekenhuis omdat de komkommer in haar flamoes was afgeknapt.

Er zijn ook andere gebruikers van dat forum die de komkommer in een nog nauwer gat hebben weten te stoppen. "Het is geweldig om een komkommer in je anus te stoppen. Na een tijdje komt hij zelfs 15 centimeter diep!", luidt een reactie. Weer een andere vrouw vind het geweldig als haar man haar snoeihard in de kont neemt met een komkommer in haar muts. Komen met een kontkommer dus.

Ook wemelt het op internet van de filmpjes waarin vrouwen de meest bizarre trucs uithalen met komkommers. De groenten verdwijnen in allerlei lichaamsholten. Een diepgaand onderzoek door onze FOK!redactie heeft uitgewezen dat er maximaal vier komkommers tussen de benen van een vrouw passen. Maar het staat je vrij er nog altijd eentje bij te stoppen...