'Justin Bieber zegt sorry tegen Bill Clinton'

Justin Bieber heeft zijn excuses aangeboden aan Bill Clinton. In een video op internet is te zien dat Bieber 'fuck Bill Clinton' roept. De voormalige Amerikaanse president heeft de 19-jarige zanger vergeven voor zijn beledigende opmerking, meldt entertainmentzender E!.

Bieber spoot een foto van Clinton nat met schoonmaakmiddel en riep 'fuck Bill Clinton', zo was te zien in een video die woensdag uitlekte. Clinton zou laconiek hebben gereageerd tijdens een gesprek over de actie. Alles zou weer goed zijn tussen de twee.

Clinton zou de zanger hebben geadviseerd zijn 'vrienden' goed in de gaten te houden. Goede bekenden van Bieber zouden het clipje met de beledigende opmerking, waarin ook te zien is dat hij in een schoonmaakemmer plast, hebben verspreid. Bieber heeft om het goed te maken aangeboden zich in te zetten voor het goede doel Clinton Global Initiative.

Bieber haalt de laatste tijd regelmatig het nieuws. Zo werd hij betrapt met een joint en kreeg hij het meerdere keren aan de stok met een fotograaf.