Vrouw (30) toont tieten op fietspad

De politie van het Amerikaanse Davis heeft een 30-jarige vrouw en een 61-jarige man gearresteerd wegens exhibitionisme. De vrouw, Wenyi Xu, heeft namelijk haar tieten laten zien aan een stel minderjarige fietsers. Een van de knaapjes was zo geschrokken, dat hij pardoes van zijn fiets lazerde.

Gisterochtend zag een arbeider hoe Xu op een fietspad haar ontblote prammen toonde aan een paar jeugdige fietsers. Ook zag de beste man hoe Nicholas Bowen het voorval vrolijk aan het filmen was.

De massaal uitgerukte politie wist het duo even later in de kraag te vatten. Volgens politieonderzoek leek het incident goed te zijn voorbereid. Zo zouden er al meer slachtoffers zijn gevallen in Davis en omgeving.

Dat vallen kun je gerust letterlijk nemen. Een kereltje dat gisteren voorbij fietste, gaf blijkbaar zijn ogen goed de kost. Het knaapje donderde van zijn fiets. Zonder kleerscheuren is hij weer op zijn stalen ros geklommen, zo laat de politie weten.

Het tweetal is in de boeien geslagen en in de cel gesmeten. Zij kunnen een zware straf tegemoet zien wegens het in gevaar brengen van tere kinderzieltjes.

XuKlik op de Chinees voor een filmpje!