MMO Firefall in open bèta

De langverwachte MMO Firefall is nu eindelijk in open bèta. Eenieder die zich registreert kan het spel gratis spelen. Firefall is een MMO die elementen van MMORPGs en MMOFPS games combineert een een unieke mix. Na de bèta zal Firefall free-to-play blijven.

Firefall speelt zich 200 jaar in de toekomst af, en brengt open-world gameplay van MMORPGs samen met een skill-based vechtsysteem zoals we dat kennen van first-person shooters. Om de open bèta te vieren en aan potentiële nieuwe spelers het verhaal uit te leggen, heeft Red 5 Studios de onderstaande live-action video geproduceerd. Spelers die na het zien van deze video nog steeds een poging willen wagen, kunnen zich hier registreren.

Verder is er nog een streaming evenement dat vandaag begint en twee dagen lang duurt, met verschillende celebrities uit de gaming wereld en enkele developers die Firefall spelen, en is het ook mogelijk om met hen te chatten. Ook worden er natuurlijk verscheidene prijzen weggegeven. Meer over dit evenement vindt je hier.