Godzilla pakt uit in San Diego

Filmstudio's staan erom bekend soms flink uit te kunnen pakken om een film te promoten. Zeker als er een grote hoeveelheid publiek is om de promotie waar te nemen, kunnen deze een leuke omvang krijgen. Voor de promotie van Godzilla zijn Warner Brothers en Legendary Pictures, in de aanloop naar San Diego Comic-Con, een compleet gebouw aan het vormgeven.

In het centrum van San Diego, in de directe omgeving van het Convention Center waar Comic-Con volgende week plaatsvindt, is een gebouw voorzien van krassen en markeringen die te maken zouden hebben met Godzilla, zo laat een San Diegan via Twitter weten. Natuurlijk ging dit vergezeld van een foto:

Godzilla promotie op gebouw in San Diego
Godzilla promotie op gebouw in San Diego

Op First Showing zijn meer foto's te zien, met onder andere het logo van Legendary, dat de link met Godzilla bevestigt. De film wordt tijdens Comic-Con gepromoot op zaterdag 20 juli in het gezamenlijke panel van Warners en Legendary. Dit panel vindt plaats in de grootste zaal van de Con en kan dus worden bijgewoond door 6.500 aanwezigen.

Godzilla, onder regie van Gareth Edwards, heeft onder meer Bryan Cranston (Breaking Bad) en David Strathairn (Bourne trilogie, Alphas) in de cast en wordt in de lente verwacht.