Wouter Bos presenteert Knevel & Van den Brink

Wouter Bos is een van de nieuwe zomerpresentatoren van de dagelijkse talkshow Knevel & Van den Brink. Gedurende de zomerperiode wordt Tijs van den Brink of Andries Knevel vervangen door bekende talkshowgasten. Zo kunnen beide presentatoren een 'korte vakantie' nemen. Dat maakte de EO maandag bekend.

Van den Brink presenteert de latenighttalkshow vanaf volgende week maandag samen met een gastpresentator. "We zijn op zoek gegaan naar mensen die vaak of regelmatig te gast zijn geweest in talkshowachtige programma's. Het kan haast niet anders of zij hebben wel eens gedacht: dat zou ik heel anders doen", aldus Van den Brink.

Knevel neemt de periode van 29 juli tot en met 9 augustus voor zijn rekening. Hij ziet uit naar de 'nieuwe dynamiek' die de gastpresentatoren moeten opleveren.

Naast Wouter Bos gaan Antoine Bodar, Arend Jan Boekestijn, Michael Boogerd, Mathijs Bouman, Johan Derksen, Kees Jansma, Astrid Kersseboom, Helga van Leur, Jan Marijnissen, Maarten van Rossem, Sabine Uitslag, Lucille Werner en Leontien Zijlaard-van Moorsel presenteren. Welke presentator wanneer aan de beurt is, maken Knevel en Van den Brink zelf bekend.