Rosenqvist wint voor tweede keer de Masters of Formule 3

Felix Rosenqvist is voor de tweede keer in zijn loopbaan winnaar geworden van de Masters of Formule 3. De Zweed, die vanaf pole position mocht vertrekken reed  een strakke race en pakte de overwinning met 5,7 seconden voorsprong op de Engelsman Alex Lynn. Emil Bernstorff eindigde als derde.

Rosenqvist had een goede start en kwam als eerste bij de eerste bocht aan. Achter de zweed sloten Lynn, Bernstorff en Tincknell aan. Achter dit viertal ontstond een gevecht voor de vijfde plaats in de wedstrijd tussen Sven Müller en Lucas Auer, die onbeslist bleef na een tweetal aanrijdingen in twee ronden tijd. Voor Müller eindigde de race met een afgebroken wielophanging in de grindbak, terwijl Auer niet veel later moest opgeven door teveel schade aan zijn bolide.

In het restant van de race gebeurde er vooraan niet veel meer. Rosenqvist pakte daar door zijn tweede overwinning. Voor de einige Nederlander in het veld viel er weinig eer te behalen. Dennis van de Laar eindige op eigen bodem buiten de top tien en werdt als elfde afgevlagd.