Lindsay Lohan trekt na kliniek bij familie in

Als Lindsay Lohan uitbehandeld is in de afkickkliniek gaat ze weer bij haar moeder in New York wonen. "Ze gaat niet in Los Angeles wonen", zei haar moeder Dina tegen New York Daily News. "Ze begint hier thuis opnieuw met ons allemaal." Eerder ging het gerucht dat Lindsay weg zou blijven uit de grote stad om paparazzi te vermijden.

Lindsay, die dinsdag haar 27e verjaardag vierde in kliniek Cliffside, krijgt volgens Dina eerst een verlaat verjaardagspartijtje op Long Island en gaat dan plannen maken voor het vervolg van haar carrière. "Ze had een hele rustige verjaardag. Wij mochten niet langskomen omdat het niet in het weekend was, maar we hebben haar kaarten en cadeautjes gestuurd. Eerst gaan we haar nog een keer bezoeken en daarna gaan we haar poolparty plannen."

Volgens Dina is Lindsay, die voor de zesde keer in een afkickkliniek zit, deze keer echt van plan haar leven te beteren. "Ze heeft het moeilijk gehad, maar het komt goed." De actrice werd begin mei opgenomen met goedkeuring van justitie. Ze kwam voor de zoveelste keer in de problemen toen ze vorig jaar na een aanrijding loog tegen de politie. Waarschijnlijk mag ze de kliniek begin augustus verlaten.