Vrouwenhater neukt geit

Een Keniaanse man die genoeg heeft van vrouwen, besloot onlangs zijn kwakje in iets anders te lozen. Omdat hij geen homo wilde zijn, besloot hij een geit alle hoeken van het weiland te laten zien. Vandaag is hij tot zeven jaar cel veroordeeld, zo meldt de gezaghebbende nieuwssite The Zim Diaspora.

Francis Makonda werd afgelopen zondag op heterdaad betrapt. De beste man nam het dier snoeihard van achteren. Dit met zijn zwarte, doch paarsgepunte lans. Of de geit erover heeft gemekkerd, is helaas niet bekend.

Vandaag moest Makonda voor de rechter verschijnen. Hij had echter een bijzondere reden voor zijn geslachtsdaad. Hij heeft vele relaties met vrouwen zien stuklopen. Hierdoor is hij zo teleurgesteld en is hij het vertrouwen in hen kwijt, dat hij zich dus heeft vergrepen aan een geit.

De rechter is van mening dat hier slechts een zware straf gepast is: zeven jaar op water en brood. Dit omdat de Kenianees een echte gezinsvader is en om anderen met dezelfde ideeën af te schrikken. Makonda heeft twee weken de tijd om tegen het vonnis in beroep te gaan.