Milf te sexy voor zwembad

Madelyn Sheaffer uit Independence, in de Amerikaanse staat Missouri, klaagt het plaatselijke waterpretpark aan wegens discriminatie. De 43-jarige milf werd daar twee dagen geleden naar buiten geschopt. Volgens de nog immer strakke blondine omdat ze te sexy zou zijn.

Sheaffer bezocht dinsdagmiddag het lokale Adventure Oasis Water Park. Net toen ze met haar neefje en nichtje het water ingleed, kwamen er twee medewerkers van het park op haar af. Of ze even een broekje aan wilde trekken. Mensen namen nogal aanstoot aan haar minuscule string.

Ze vroeg of ze een leidinggevende mocht spreken. Hier ving ze echter bot. "Aankleden of oprotten", zei de beste man haar.

"Het voelde voor mij of juist ik als enige eruit werd gepikt", vertelt Sheaffer. "Het was gewoon leeftijds- en lichaamsdiscrimantie. Ik zag minstens vijf andere meisjes, nog niet half zo oud als ik, die dezelfde zwemkleding droegen. En zij mochten gewoon blijven."

De milf vroeg of de manager voor haar de politie wilde bellen, opdat ze aangifte kon doen. De koddebeiers waren snel ter plaatse, echter alleen om haar eruit te bonjouren. De rondborstige dame gaat het park nu aanklagen wegens discriminatie.

Te lekkere milf of ouwe taart?