Katholieke priester onthoofd in Syrië

Dappere vrijheidstrijders die vechten voor de goede zaak en Allah, hebben in Syrië een weerloze katholieke priester onthoofd. De reden hiervan is volgens deze aanhangers van het ‘geloof van  vrede’ dat de man, Francois Murad, zou samenwerken met de huidige regering van Syië, alhoewel er geen bron is die dit kan bevestigen.

Op deze video is te zien hoe een groep haatbaarden drie mensen op beestachtige wijze afslachten, terwijl een aantal anderen hun westerse, ongoddelijke mobieltjes gebruiken om deze heldendaad voor het nageslacht vast te leggen. Enkele Arabisch sprekenden laten weten dat ze met deze gebeurtenis de wet van God uitvoeren.  Uiteraard wordt er een paar keer –heel stereotiep- ‘Allah akbar’ om de waarheid van hun woorden kracht bij te zetten. God kan je immers niet vaak genoeg vertellen dat ie de grootste heeft de grootste is. Dat doen ze dan ook heel vaak in deze opname. Na het uitvoeren van Gods wil worden de hoofden tentoongesteld aan hen die over haram elektronica-apparatuur beschikken en de aanwezige jeugd.

De priester kwam na zijn inwijding in Syrië terecht en was daar begonnen met het bouwen van een klooster. Aan het begin van de burgeroorlog werd deze echter gebombardeerd en dacht hij een veilig onderkomen gevonden te hebben bij de Order van het Heilige Land. Maar…  helaas pindakaas, het klooster waar hij veilig dacht te zijn werd anderhalve week geleden aangevallen door mensen die op een heel andere manier God vertegenwoordigen.

De Order van het Heilige land heeft laten weten te zullen bidden voor een snel einde van de absurde en beschamende oorlog, zodat iedereen in Syrië weer op een normale wijze invulling kan geven aan zijn of haar leven.