Bojan ziet Nederlandse topclub wel zitten

Bojan Krkic staat positief tegenover een transfer naar een topclub in Nederland. De aanvaller heeft zelfs al gesproken met PSV en Feyenoord.

Ook Ajax is in de running voor de diensten van de spits, maar de landskampioen is minder concreet dat PSV en Feyenoord. ''PSV en Feyenoord hebben al met Bojan gesproken. Daar stond hij positief tegenover'', laat zijn zaakwaarnemer Alexander Bursac weten in gesprek met Voetbal International.

Toch geeft Bursac aan dat de bal bij FC Barcelona ligt, de werkgever van Krkic. ''Alle interesse is leuk, maar uiteindelijk beslist Barcelona over de toekomst van Bojan'', gaat hij verder.

Krkic kan niet terugkijken op een succesvolle periode bij zijn tijdelijke werkgever AC Milan. Die club huurt de Spanjaard van Barcelona, waar hij ook niet op een basisplaats kan rekenen. Het is daarom noodzaak voor de 23-jarige speler om speelminuten te maken.

Dat vindt ook zijn belangenbehartiger. ''Hij beseft dat hij nu moet spelen. Niet een half seizoen, maar gewoon alle wedstrijden. Ook in Nederland ben je daar niet zeker van, maar de kans is daar wel groter'', sluit hij af.