Politieman swaffelt vrouwenkont

Een Zimbabwaanse politieagent is zelf in de boeien geslagen. De beste man wordt ervan beschuldigd de kont van een nietsvermoedende vrouw te hebben geswaffeld. Dit weet de gezaghebbende nieuwssite The Zim Diaspora ons te melden.

Het 40-jarige slachtoffer was in de ochtend van 13 juni op het politiebureau in Harare. Er was een parade aan de gang van kersverse polities. Haar zoon was namelijk net geslaagd aan de politieacademie.

Terwijl de vrouw aan de kant stond toe te kijken, opende de 37-jarige agent zijn gulp. Tineyi Madembo bevrijdde zijn spermaspuitende cobra (sic) en wreef hiermee tegen de welgevormde billen van de dame voor hem.

De vrouw werd gewaarschuwd door een paar andere koddebeiers. Ze draaide zich om en zag Madembo met zijn broek op de kont. De paarse punt van de zwarte lans werd nauwelijks bedekt door zijn T-shirt.

Volgens de betrapte agent was er niets aan de hand. Hij was wezen pissen en had vergeten zijn gulp dicht te doen. Het slachtoffer was echter geschokt toen ze bemerkte dat haar rok en slipje nat waren.

De beste man wordt verweten zich schuldig te hebben gemaakt aan mubobobo, ook wel 'African Bluetooth' genoemd. Een soort onvrijwillige seks op zijn Afrikaans. Madembo wordt dan ook aangeklaagd voor zijn perversiteiten.