Google zegt 'Tim Kuik, Flikker op'

De titel van dit bericht is een vrije vertaling van Google's reactie op een verwijderverzoek van BREIN. Google heeft namelijk een lijst van domeinnamen en url's gepubliceerd waarvoor Stichting BREIN, de stasi-achtige organisatie van Tim Kuik die de zakken van Tim vult de belangen van auteursrechthebbenden behartigt, verwijdering had geëist bij de internetgigant.

In Totaal eiste BREIN de verwijdering van 1356 url's afkomstig uit 249 domeinen. Google verwijderde er precies nul en gaf daarmee een dikke vinger naar Tim Kuik en de zijnen.

Aangezien Tim Kuik erachteraan zit is het heel goed mogelijk dat op de door Google gepubliceerde URL's interessant materiaal te vinden is. Ons kuikentje heeft nog geen officiële reactie gegeven, maar die zal binnenkort ongetwijfeld gaan roepen dat het schandalig is, dat BREIN het recht aan haar zijde heeft en dan er juridische stappen zullen worden ondernomen. Het gebruikelijke mediagewauwel om de inkomsten veilig te stellen dus.

De lijst met url's vind je hier, maar er zijn nog veel meer lijsten met url's van door google al dan niet geweigerde verwijderverzoeken van BREIN. 1207 pagina's met op elke pagina duizenden url's zelfs. Deze vind je hier.

Enjoy!