K3's Josje schuift kinderwens op lange baan

Josje Huisman is voorlopig nog niet klaar voor kinderen. "Ooit was ik van plan om voor mijn dertigste moeder te worden", vertelt de 27-jarige K3-zangeres in een interview met 100% NL Magazine. "Maar dat valt allemaal niet te plannen."

Josje 'gelooft wel dat ze ergens' een kinderwens heeft. "Maar ik voel 'm nu nog even niet." De blondine, die eerder deze maand haar relatie met Johnny de Mol zag stranden, plant de komst van nageslacht niet. "Het komt zoals het gaat."

Wel weet Josje dat ze haar kroost niet in de stad op wil laten groeien. "Ik ben heel blij dat ik in een dorp ben opgegroeid", vertelt de zangeres, die in Antwerpen woont, maar opgroeide in Steenwijkerwold. "Het is de perfecte plek en als het kan, zou ik mijn kinderen ook in een dorp willen opvoeden."

Eerst moet Josje een man zien te vinden met wie ze kinderen wil. De zangeres, die ook Levi van Kempen en Gert Verhulst tot haar exen mag rekenen, weet wat ze zoekt. "Humor is superbelangrijk, met op de tweede plaats: geduld. Ik ben zelf heel ongeduldig en dan is het fijn als de ander heel chill is."

Waar Josje qua uiterlijk op valt, is volgens haar geen peil op te trekken. "Ik hou bijvoorbeeld van lange jongens met krullen, maar dat is weer het tegenovergestelde van hoe mijn vorige vriend eruitziet." Of ze momenteel op zoek is naar een nieuwe liefde, laat Josje in het midden. "Uiteindelijk is iedereen op zoek naar de liefde van zijn leven."