Meisje (15) zwanger van oom, neven en vriend

In Zimbabwe zijn vier mannen en jongens opgepakt omdat zij een 15-jarig meisje zwanger hebben gemaakt. Het gaat hier om de oom, neefjes en het vriendje van het tienermeisje. Ook heeft het meisje van een van hen een SOA opgelopen.

Het meisje heeft de politie verteld dat ze sinds september vorig jaar door haar 40-jarige oom wordt misbruikt. Toen de minderjarige zoons hun vader in een 'compromitterende houding' aantroffen met hun nichtje, besloten zij het kind ook om beurten tot seks te dwingen.

De tante van het meisje is vanwege haar werk veel van huis. Volgens de politie was haar man 'hongerig' en nam hij hierdoor zijn nichtje geregeld te grazen. En als de beste man weg was, gingen zijn zoons om beurten over het arme kind heen.

Het meisje is uiteindelijk naar haar vriendje gevlucht, met wie zij uiteraard ook veelvuldig seks heeft gehad. Zij blijkt nu echter inmiddels vier maanden zwanger te zijn en een SOA te hebben opgelopen.

Omdat het meisje zwanger kan zijn van haar oom, neefjes of vriend, zijn allen aangehouden. Laatstgenoemde is opgepakt omdat zijn vriendin minderjarig is. Het is nu afwachten tot de kleine spruit over vijf maanden ter wereld komt, om uit te zoeken op wie het kind lijkt.