Ruzie met C. Sheen kost Blair baan

Selma Blair is inderdaad haar rol in Anger Management kwijt. Producent Lionsgate verklaarde dinsdag dat Blair niet meer te zien is in de komedieserie rondom Charlie Sheen. De 40-jarige actrice uitte fikse kritiek op Sheen, wat haar volgens geruchten haar baan kostte.

Waarom Blair is ontslagen, laat Lionsgate in het midden. Ook woordvoerders van Sheen en Blair en de Amerikaanse zender die Anger Management uitzendt, geven geen commentaar.

Geruchten dat Blair haar biezen kon pakken, doken maandag op. Sheen zou haar de oorlog hebben verklaard nadat de actrice beweerde dat het een drama is om met hem te werken. Sheen zou vaak te laat komen en er met de pet naar gooien. Toen de acteur dat hoorde, zou hij Blair uit woede hebben ontslagen.

Sheen is niet alleen hoofdrolspeler, maar ook producent van Anger Management. De 47-jarige acteur is sinds vorig jaar te zien in de serie. Eerder werd hij ontslagen bij Two and a Half Men vanwege zijn roerige privéleven en sneren naar de producent.

Hoe het ontslag van Blair in de serie wordt verwerkt, is niet duidelijk. De actrice speelde een therapeute en goede vriendin van Sheens personage. Bijna de helft van de negentig bestelde afleveringen van Anger Management is opgenomen.


Ruzie met Charlie Sheen kost Selma Blair baan (Foto: Novum)