Boer Willem vindt toch vriend via Boer Zoekt Vrouw

Boer Willem heeft alsnog de liefde gevonden via Boer Zoekt Vrouw. De 48-jarige, die vorig jaar de eerste homoboer was die via het programma een partner zocht, heeft een prille relatie met een van de brievenschrijvers.

"Deze man had rond de tijd van de oproep al gereageerd maar erbij gezegd dat hij niet op televisie wilde", vertelt Willem aan De Telegraaf. "Geen geschikte kandidaat voor Boer Zoekt Vrouw dus. Een paar weken geleden heb ik de brief opgezocht en gereageerd."

Willem probeerde na het KRO-programma tevergeefs een relatie op te bouwen met Klaas. "We zaten allebei in een totaal andere levensfase. Ik had zin om samen toekomstplannen te maken. Hij kwam uit een langdurige relatie en had nog een hoop oude rotzooi op te ruimen", vertelt Willem over de breuk.

Die 'oude rotzooi' heeft Willems nieuwe geliefde niet. "Hij heeft dezelfde interesse in de natuur en is heel sympathiek. En wat ik vooral heel fijn vind, is dat hij geen bagage heeft. Dus geen dingen in het verleden waar ik helemaal geen onderdeel van wil zijn. Voor mijn gevoel beginnen we deze relatie op gelijke voet."