Zoontjes schamen zich voor Britney Spears

De zoontjes van Britney Spears beginnen zich te schamen voor hun moeder. "Ze zijn 6 en 7 en komen nu in de fase dat ze hun moeder niet meer in het bijzijn van anderen willen kussen", vertelde Britney in de radioshow van Ryan Seacrest. "Ze gaan nadenken over wat wel en niet cool is."

Britneys zoontjes Sean Preston en Jayden James willen misschien niet meer in het openbaar met hun moeder zoenen, maar wel met haar werken. De kereltjes zijn te zien in de nieuwe videoclip van Spears. "Ze deden het echt heel goed op de set", vertelde de trotse 31-jarige moeder. "Ze waren echt aan het acteren, de oudste Preston deed precies wat van hem werd gevraagd."

In het clipje bij Ooh La La spelen Sean Preston en Jayden James zichzelf. Britney zag pas achteraf hoe haar kinderen het ervanaf hadden gebracht. "Tijdens hun opnames zat ik in de visagie, ik zag het pas later en ze waren zo schattig."

Ooh La La staat op de soundtrack van The Smurfs 2, die eind volgende maand verschijnt. Spears nam het nummer speciaal voor haar zoontjes op. "Ze zijn geobsedeerd door de smurfen. Ze hebben The Smurfs een miljard keer gezien, daarom heb ik dit nummer opgenomen."

Britney duikt binnenkort de studio in voor haar achtste plaat. "Ik wil een andere richting op met dit album, het wordt anders dan mijn eerdere materiaal." Spears, die zegt dat er 'veel gitaar' te horen is op haar nieuwe plaat, werkt samen met Will.i.am en Madonna's producer William Orbit. "Ik heb nog nooit met hem gewerkt", zegt Spears over Orbit. "Maar ik heb er onwijs veel zin in."