FOK! wat een weer... Zonnig en heet

Goedemorgen! Er staan ons twee bijzonder warme dagen te wachten. Vandaag hebben we daar veel zon bij, maar morgen neemt de kans op stevig onweer toe.

De temperaturen liggen vandaag tussen 28 en 33 graden. Langs de kust is het wat koeler en in het zuiden iets warmer, Misschien dat er zelfs een zeewindje opsteekt en dan koelt het op het strand nog wat verder af. Veel zon dus en de kans op een onweersbui is vanmiddag zeer klein, doch niet volledig uitgesloten. De wind heeft een oostelijke voorkeur. Later op de dag kan de wind in het zuidwesten naar een westelijke richting draaien.

Morgen loopt de temperatuur nog verder op en ik verwacht dat de maxima tussen de 32 en 36 graden komen te liggen. De 39 graden die ik heb gehoord verwijs ik naar het rijk der fabelen. Er komt overdag al wat meer bewolking en ook de zeewind is een factor die de temperaturen kunnen drukken. De buienverwachting is en blijft nog even nowcasten. De potentie voor hevig onweer is er, maar het moet allemaal maar net goed vallen. Ik hou jullie op de hoogte.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Gans
Gezellig op pad met Klap. Blijft een schattig plaatje.

 Zwaan
Deze zwaan deed rustig een tukje op haar nest.