Avril Lavigne wil bruiloft met wowfactor

Avril Lavigne wil dat haar bruiloft niet alleen voor haar en Chad Kroeger bijzonder wordt, ook de gasten moeten versteld staan. "Ik wil dat iedereen roept: wow", vertelt de 28-jarige zangeres aan het Amerikaanse blad Us Weekly. "Iedereen moet het naar zijn zin hebben, niet alleen wij tweeën."

Volgens Lavigne moet de locatie van de trouwerij voor de wowfactor zorgen. Waar de Canadese het jawoord geeft aan de 38-jarige Nickleback-zanger, wil Lavigne daarom ook nog niet kwijt. "Dan zou niemand meer versteld staan, maar ik durf wel te zeggen dat het beste van de bruiloft de locatie is."

Kroeger vroeg Lavigne bijna een jaar geleden ten huwelijk. De twee leerden elkaar in de studio kennen. Wanneer ze gaan trouwen, is niet bekend. De rocker geeft zijn aanstaande alle ruimte bij het plannen van de grote dag. "Ik ben degene met de gekste ideeën en hij vindt dat goed", vertelt Lavigne.

De artiesten namen samen het nummer Let Me Go op, dat op de nieuwe plaat van Lavigne staat. Een ander lied dat de geliefden maakten, kan pas later verschijnen. "Dat wordt het nummer voor onze openingsdans. Dat brengen we na de bruiloft uit."