Oogbalseks nieuwste fetisj scholieren

In Japan, het land van de tentakel- en inktvisporno, is een nieuwe fetisj ontstaan. Kinderen, vaak niet ouder dan twaalf jaar, likken daar elkaar in hun oogbal. En dat is zeer gevaarlijk, zo waarschuwen artsen.

Volgens een leraar van de zesde klas aldaar heeft maar liefst een derde van zijn leerlingen al aan deze rage meegedaan. De een likt graag, terwijl de andere liever wordt gelikt.

De fetisj, omgedoopt tot worming of oculolinctus, heeft geleid tot een enorme toename van conjunctivitis onder schoolkinderen in Japan. Bindvliesontsteking, in gewoon Nederlandsch. Hierdoor gaat het toch al kleine oog van de Japanse kindertjes dichtzitten.

Maar niet alleen in Japan kunnen ze er wat van, ook de VS moet eraan geloven. "Mijn vriend begon jaren geleden met het likken van mijn oogbal", vertelt de 29-jarige Elektrika Energias van de Maagdeneilanden. "De verkering is al een poos uit, maar nog steeds vraag ik graag aan mannen of ze mijn oogbal willen likken. Ik word er geil van, net of je aan je tenen wordt gesabbeld."

Artsen zijn niet blij met de tienerrage. Het herpesvirus kan eenvoudig via deze wijze worden overgedragen. Ook kan de tong het hoornvlies beschadigen of kan er sinaasappelsap in je oog komen. Je bent dus gewaarschuwd!

Oogbalseks: *fapfapfap*