FOK! wat een weer... Kleine buienkans

Goeiemorgen! Het was gisteren op zich een prima dag. Er waren wel wolkenvelden, maar met een temperatuur van 18 tot 21 graden was het prima weer om je pauze even buiten door te brengen. Vandaag neemt de kans op een beetje regen iets toe.

Er trekt een kleine storing over het land en het zou kunnen zijn dat er hier wat regen uit valt. De modellen wisselen nogal over de locaties, maar het noordwesten en het oosten maken de grootste kans op wat gespetter. Het zullen zeker geen grote hoeveelheden worden. De zon schijnt echter ook geregeld. De temperaturen zijn prima te noemen en liggen tussen de 18 en 23 graden. Eigenlijk heerlijk buitenweer dus. De zuid- tot zuidwestenwind ligt tussen de kracht 3 en 4.

Morgen lijkt de kans op een bui wat groter te zijn, maar ook nu hoeven we niet op uitgebreide schaal regen te verwachten. De dagen na morgen zijn vrij onzeker, al heeft de droge variant wel de voorkeur. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Ooie
Een prachtige foto van Angry_Bird. Angry hielp bij het meten en wegen van jonge Ooievaars. Dit gebeurde allemaal in de omgeving van Meppel.