Man bewaart alienlijkje in vriezer

Meneer Li uit Binzhou heeft een bijzonder waardevolle vondst in zijn vriezer gelegd. De Chinees bewaart namelijk het lijk van een alien in zijn vrieskist.

De beste man zag in maart een formatie UFO's boven zijn huis vliegen. Helaas had een van de ruimteschepen last van motorpech en het ding stortte ter aarde. Even later stuitte Li op de stoffelijke resten van een buitenaards wezen aan de oever van de Gele Rivier.

De arme alien was precies in een konijnenval van de Chinees geland. Hierdoor werd het wezen geëlektrocuteerd. Li nam het lijk mee en stopte het in zijn vriezer.

De beste man is er heilig van overtuigd dat het hier om een intelligent wezen gaat. Chinese bloggers die het verhaal en de foto's hebben opgepikt, zijn dan ook druk bezig een link te leggen met een aantal ufomeldingen in de provincie Hubei.

De Chinese overheid is er echter als de kippen bij om het verhaal te debunken. "Het gaat hier om een zeer goede imitatie", laat de politie weten. "Het lichaam is gemaakt van rubber van uitstekende kwaliteit."


'Altijd lekkel vool in de soep!'