Samenwerken in The Crew

Tijdens de E3 heeft Ubisoft meer informatie gegeven over The Crew: een racegame waarbij het samenwerken met 'je crew' voorop staat. Je kunt besluiten om solo door de open wereld te rijden of met willekeurige mensen samen te werken om missies te behalen. Volgens Ubisoft kun je echter het beste met je crew zaken oppakken.

The Crew speelt zich af in een grote open wereld waarbij de lijn tussen singleplayer en multiplayer vervaagd is. Overal zijn missies te vinden die je solo kunt afwerken. Je kunt ook andere mensen in de wereld uitnodigen om jou te komen helpen om zo de missies wat makkelijker te maken. Geen parties, geen groepen maar geheel willekeurig. Daarnaast kun je ook een eigen crew starten waarmee je de missies vervult. Maakt het geheel iets makkelijker.

Volgens Ubisoft zul je nooit weten of een auto in de stad bestuurd wordt door een NPC of door een 'echt persoon'. Het kan dus zomaar zijn dat jij rustig aan het rondscheuren bent en plots wordt overrompeld door een vijandelijke crew. Het is dan maar te hopen dat je je crew kunt vertrouwen.