FOK!filmtips van de dag: Limitless

Elke dag worden er meerdere films op televisie uitgezonden. Welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te kijken? Je leest het op FOK!

Nick Parker is blind geworden in de Vietnam-oorlog. Hij komt terecht bij een inheemse stam, die hem leren om te gaan met zijn handicap en geleidestok, voorzien van een samoeraizwaard. Eenmaal terug in zijn land besluit hij zijn oude vriend Frank Deveraux op te zoeken. Frank blijkt echter ontvoerd te zijn en wordt gedwongen om in een drugslaboratorium te werken. Deveraux weigert om hier te werken en de maffia besluit zijn zoontje te ontvoeren. Parker begint dan een strijd tegen de maffia om Deveraux en zijn zoontje te redden. Blind Fury is te zien om 20.30 uur op RTL7.

Schrijver Eddie Morra leidt een onsuccesvol, rommelig bestaan. Totdat hij op straat een oude bekende tegenkomt. Die hem kennis laat maken met een experimenteel medicijn dat hem in staat stelt honderd procent gebruik te maken van zijn geest. Als man evolueert Eddie zo naar de perfecte versie van zichzelf en in mum van tijd lacht het leven hem toe. Maar zijn plotseling verkregen vaardigheden worden al snel opgemerkt door schimmige figuren die hem onder druk zetten en daarnaast blijkt de magische pil ook niet zonder bijwerkingen. Limitless heeft een cast van onder andere Bradley Cooper, Robert De Niro en Abbie Cornish. Te zien om 20.30 uur op SBS6.

 

Een echte Londener komt terecht in Liverpool en na enkele onfortuinlijke acties raakt hij totaal berooid. Hij komt in contact met de echte ‘pudlian’ Elizabeth en haalt haar over om hem de stad te laten zien. Don’t Worry About Me is te zien om 01.10 uur op BBC1.

More of Me en The Delta Force zijn ook te zien op de televisie vanavond.